ERIKULJETUS OY

040 8388 880


Toimimme erikoiskuljetusten liikenteenohjaajina ja käytössämme on kolme (3) täysin varustein olevaa varoitusautoa tähän käyttöön.

Mitä tarkoittaa "täydellä varustuksella"?

Ensimmäisenä aloitamme lain edellyttämällä minimillä:

Ensiksi Kilpi Käytämme Vittasmäen / Antti Valkosen tekemiä hyväksyttyjä varoituskilpiä joihin saa eri tekstejä vaihdettua, nämä vaihtokilvet ovat mukanamme.

Kilpi on asennettu kattotelineeseen joka on omaa tuotantoa ja se on varustettu sähköisellä kilven nosto ja lasku systeemillä. Samaan telineeseen olemme myös istuttaneet paikat oransseille varoitusvilkuille, sekä telineen vapaan korkeuden mittakepille.

Tämän lisäksi meillä on myös valikoima käsipysäytysmerkkejä 300mm, 150mm ja 150mm valaistu liikennemerkki 311 Käytössämme on myös sähköjohtojen nostamiseen soveltuvia keppejä. Kannamme myös mukanamme liikennemerkkien väliaikaiseen siirtoon tarvittavia työkaluja ja menetelmiä ja jos irroitus ei onnistu voidaan liikennemerkki katkaista ja kulun jälkeen korjata asianmukaisilla jatkoholkeilla.

Korkeuden mittalaite kuuluu myös autojen varusteisiin. Jokaisessa autossamme on myös levitysvalosarja vähintään yhden kuorman merkitsemiseksi, tarvittaessa saamme kuitenkin merkattua vähintän kolme (3) kuljetusta. Autoissamme on myös tarvittavat heijastimet kyseistä merkitsemistä varten.

Yhteystiedot